dé partij voor al je
zonnepanelen in etten-leur

Solar Op Maat is een collectief van ervaren installateurs en goede online marketeers.
Je kunt bij ons altijd terecht voor advies en een installatie met vakmanschap. Wij kunnen
overal zonnepanelen installeren. Schuin dak, plat dak, particulier of zakelijk, het maakt ons
niet uit. Als wij onze klant maar tevreden kunnen stellen!

Waarom Solar Op Maat?

Scherpe prijzen

Hoog rendement

Servicegericht

Kennis en kunde

Vrijblijvend advies

goedkope en groene energie opwekken
met jouw huis of bedrijfspand in etten-leur?

Laat zonnepanelen installeren!

Duurzaamheid is een belangrijk en relevant thema op dit moment. Hierdoor is de vraag naar zonnepanelen aanzienlijk toegenomen. Helemaal met de hoger wordende energieprijzen is het laten plaatsen van zonnepanelen voor jouw bedrijfspand of woning in Etten-Leur steeds voordeliger. Het financiële rendement was al 10 tot 14%, waarmee zonnepanelen rendabeler zijn dan een spaarrekening. Dit rendement is nu nog hoger door de hoge energieprijzen. Binnen een aantal jaar heb je de zonnepanelen al terugverdiend. Daarna wek je vrijwel kosteloos stroom op. Ideaal voor de toekomst!

Een zonepanelen installatie bestaat uit zonnepanelen, een omvormer, bevestigingsmaterialen en kabels en elektrische materialen voor het aansluiten van de installatie op jouw woning of bedrijfspand in Etten-Leur.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden, de overheidsregelingen, salderen en de terugverdientijd van jouw zonnepanelen installatie.

maatwerk en professionele installatie

Bij Solar Op Maat staat kwaliteit altijd voorop. Dit passen wij toe op de volgende gebieden: installatie, service en producten. Al onze projecten zijn tevens maatwerk omdat iedereen zijn situatie anders is. Daarom bekijken wij bij elk project wat de beste installatie is voor jouw persoonlijke situatie. Op het gebied van producten, gebruiken wij alleen de beste zonnepanelen merken. Om de kwaliteit van de service te garanderen hebben wij een snel bereikbaar en kundige klantenservice. Als laatst is er nog de kwaliteit van de installatie. Een dakdoorvoer is bijvoorbeeld erg gevoelig voor lekkages en kan bij een verkeerde installatie leiden tot brandgevaar. Onze medewerkers zijn kundig en ervaren genoeg om dit soort problemen te voorkomen. Daarnaast, hanteren onze monteurs een vaste werkwijze waarbij kwaliteit, veiligheid en snelheid op nummer 1 staan. Ook voor een gevelrenovatie of andere werkzaamheden aan je huis, kun je bij ons terecht. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

de voordelen van zonnepanelen laten plaatsen in Etten-leur

Solar Op Maat heeft al veel klanten blij gemaakt in de regio Etten-Leur Deze klanten ervaren veel voordelen door het laten plaatsen van zonnepanelen.
Hieronder vindt je een overzicht van de voordelen:

Verhoging van de waarde van je woning

Geen last meer van de stijgende energieprijzen

Aanzienlijk lagere energierekening

Toekomstbestendige groene energiebron

Beter energielabel van je woning

Mogelijkheid tot terug levering van stroom

Levensduur van minimaal 10 jaar en dit kan zelfs oplopen tot 30 jaar

Snel en gemakkelijk geïnstalleerd door vakkundige installateurs

Snelle terugverdientijd en een hoog financieel rendement

Weinig onderhoud en mogelijkheid tot onderhoudscontract

Over ons

Oprichter van zonnepanelen bedrijf in Etten-Leur

Hoi, Mijn naam is Wouter. Ik ben Solar Op Maat een aantal jaar geleden begonnen op een steenworp afstand van Etten-Leur samen met mijn compagnon.

Sindsdien is het bedrijf verder gegroeid en bedienen wij nu klanten in heel West-Brabant en omstreken. Zo hebben wij al veel mooie projecten mogen doen voor zowel particulieren als bedrijven.

Gezondheid en veiligheid zijn twee hele belangrijke punten voor ons. Wij willen dat jij je 100% veilig voelt wanneer wij je zonnepanelen installeren op je dak.

“binnen een week geïnstalleerd”

Zonnepanelen Op Een Huis In Etten-Leur

Chris, eigenaar woning: “Ik was op zoek naar een lokale installateur
voor zonnepanelen op mijn woning in Etten-Leur. Via een kennis
kwam ik al snel uit bij Solar Op Maat. Na akkoord op de offerte
zijn de panelen binnen een week geïnstalleerd. Ik ben zeer
tevreden over het product en de service!”

onze werkwijze

Om onze klanten in Etten-Leur zo goed en efficiënt mogelijk te helpen, hanteren wij een vaste werkwijze. Benieuwd naar deze werkwijze? Hieronder wordt onze werkwijze uitgelegd.

1. Onze aanbieding

Je bent ons tegengekomen in je zoektocht naar een installateur voor zonnepanelen in Etten-Leur. Dit kan zijn via Google, een bekende of social media. Indien je geïnteresseerd bent geraakt in onze service, kun je gemakkelijk en vrijblijvend een offerte opvragen. Hierbij kun je aangeven of je wilt dat wij langskomen om het pand te bekijken of dat je foto’s stuurt van het pand. Op die manier kunnen wij een goede inschatting maken van hoeveel zonnepanelen je nodig hebt, wat de beste installatie is en hoeveel uren wij nodig hebben om de panelen te installeren.

2. Akkoord op de offerte

Je hebt je persoonlijke offerte goed bekeken en bent akkoord met onze prijs en voorwaarden. Hier zijn wij uiteraard razend enthousiast over. Na akkoord kun je snel een telefoontje of e-mail verwachten met als doel het inplannen van een afspraak. In de meeste gevallen kunnen wij al binnen twee weken langskomen om je zonnepanelen installatie te laten installeren. Doe hier je voordeel mee!

3. Een goed begin is het halve werk: de werkvoorbereiding

Nadat de afspraak is ingepland, gaat de werkvoorbereider direct voor je aan de slag. Denk hierbij aan: het checken van de voorraad voor de te gebruiken zonnepanelen installatie, het bijbestellen van producten die niet op voorraad zijn en het maken van de planning- en een werkinstructie van de installateurs. Hierna is het project zo goed als voorbereid en kunnen de installateurs jouw zonnepanelen in Etten-Leur gaan installeren.

4. Het is zover… De installatie van je zonnepanelen

Het begin van een lagere energierekening gaat vandaag van start. Onze installateurs komen namelijk bij jou langs om de zonnepanelen te installeren. Afhankelijk van de grootte van de klus zullen er 2 of 3 monteurs bij jou op de stoep staan. Er wordt kennisgemaakt en de hoofdmonteur loopt het installatieproces kort met je door. Daarna gaan onze monteurs aan de slag met jouw dak- en meterkast. Een kopje koffie wordt altijd gewaardeerd door de monteurs, maar een snelle en veilige installatie blijft de prioriteit. Na het testen van de installatie wordt er een opleverdocument getekend. Daarna, ben je officieel eigenaar van je eigen zonnepanelen installatie! Gefeliciteerd met je nieuwe zonnepanelen.

5. Installeren van de apps

Om inzicht te krijgen in de real time opbrengst van je zonnepanelen, kun je een app installeren. Je kunt je zonnepanelen systeem koppelen aan deze app. Hierbij kunnen wij je uiteraard ook, kosteloos helpen.

6. De facturatie

Hoe vervelend het ook is, na de installatie zullen de zonnepanelen betaald moeten worden. Hiervoor krijg je een duidelijke factuur van ons, met een ruime betalingstermijn. Neem gerust de tijd en wacht wellicht nog even tot je salaris binnen is, voor je ons betaald.

7. Service en onderhoud

Ook na het installeren van je zonnepanelen installatie, kun je altijd op ons rekenen. Wij helpen graag als er iets kapot gaat of wanneer je zonnepanelen schoongemaakt dienen te worden. Hiervoor kun je ook een contract afsluiten. Dan komen onze monteurs elk jaar langs om jouw zonnepanelen installatie schoon te houden, met als doel het garanderen van de hoogst mogelijke opbrengst van je zonnepanelen.

word jij ons volgende succesverhaal?

Vraag hieronder een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

type daken

Zonnepanelen plat dak

Zonnepanelen schuin dak

Zonnepanelen dakkapel

Zonnepanelen leien dak

Zonnepanelen op overkapping

Zonnepanelen in je tuin

werkgebieden

Etten-Leur

Bergen op Zoom

Zeeland