De ultieme keuze voor al je zonnepanelen in roosendaal.

Bij Solar Op Maat vind je een samenwerking van ervaren installateurs en getalenteerde online marketeers. Bij ons kun je altijd rekenen op professioneel advies en vakkundige installatie. Of je nu een schuin dak, plat dak, particulier huis of zakelijk pand hebt, wij staan voor je klaar. Ons voornaamste doel is het vervullen van de tevredenheid van onze klanten, ongeacht de locatie of type installatie.

Waarom Solar Op Maat?

Scherpe prijzen

Hoog rendement

Servicegericht

Kennis en kunde

Vrijblijvend advies

goedkope en groene energie opwekken
met jouw huis of bedrijfspand in Roosendaal?

Laat zonnepanelen installeren!

Duurzaamheid is momenteel een belangrijk en relevant thema. Hierdoor is de vraag naar zonnepanelen aanzienlijk gestegen. Vooral met de stijgende energieprijzen wordt het steeds voordeliger om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw bedrijfspand of woning in Roosendaal. Het financiële rendement was al tussen de 10% en 14%, waardoor zonnepanelen rendabeler zijn dan een spaarrekening. Door de huidige hoge energieprijzen is dit rendement nu nog hoger. Binnen enkele jaren heb je de investering in zonnepanelen al terugverdiend. Daarna wek je vrijwel kosteloos elektriciteit op. Een ideale keuze voor de toekomst!

Een zonnepaneleninstallatie bestaat uit zonnepanelen, een omvormer, bevestigingsmaterialen, kabels en elektrische onderdelen om de installatie op jouw woning of bedrijfspand in Roosendaal aan te sluiten.

Wij staan graag voor je klaar om je te adviseren over de mogelijkheden, overheidsregelingen, saldering en de terugverdientijd van jouw zonnepaneleninstallatie.

maatwerk en professionele installatie

Bij Solar Op Maat is kwaliteit altijd onze hoogste prioriteit. We streven naar uitmuntendheid op het gebied van installatie, service en producten. Aangezien elke situatie uniek is, leveren we maatwerk bij al onze projecten. We analyseren zorgvuldig wat de beste installatie is voor jouw specifieke situatie. Wat betreft producten werken we uitsluitend met de beste merken zonnepanelen. Om de kwaliteit van onze service te waarborgen, hebben we een klantenservice die snel bereikbaar is en deskundig advies biedt.

We hechten ook veel waarde aan de kwaliteit van onze installaties. Bijvoorbeeld, een dakdoorvoer kan gevoelig zijn voor lekkages en een verkeerde installatie kan leiden tot brandgevaar. Onze medewerkers zijn ervaren en deskundig genoeg om dergelijke problemen te voorkomen. Bovendien hanteren onze monteurs een vaste werkwijze waarbij kwaliteit, veiligheid en efficiëntie voorop staan. Daarnaast bieden we ook gevelrenovaties en andere huisgerelateerde diensten aan. Aarzel niet om naar de mogelijkheden te informeren!

de voordelen van zonnepanelen laten plaatsen in Roosendaal

Solar Op Maat heeft al veel klanten blij gemaakt in de gemeente Roosendaal. Deze klanten ervaren veel voordelen door het laten plaatsen van zonnepanelen.
Hieronder vindt je een overzicht van de voordelen:

Verhoging van de waarde van je woning

Geen last meer van de stijgende energieprijzen

Aanzienlijk lagere energierekening

Toekomstbestendige groene energiebron

Beter energielabel van je woning

Mogelijkheid tot terug levering van stroom

Levensduur van minimaal 10 jaar en dit kan zelfs oplopen tot 30 jaar

Snel en gemakkelijk geïnstalleerd door vakkundige installateurs

Snelle terugverdientijd en een hoog financieel rendement

Weinig onderhoud en mogelijkheid tot onderhoudscontract

Over ons

Oprichter van Solar op Maat, een zonnepanelen installatiebedrijf in de buurt van Roosendaal

Hoi, Mijn naam is Wouter. Ik ben Solar Op Maat een aantal jaar geleden begonnen in de buurt van Roosendaal, samen met mijn compagnon Desmond.

Sindsdien is het bedrijf verder gegroeid en bedienen wij nu klanten in heel West-Brabant en omstreken. Zo hebben wij al veel mooie projecten mogen doen voor zowel particulieren als bedrijven.

Gezondheid en veiligheid zijn twee hele belangrijke punten voor ons. Wij streven ernaar om zowel onze installateurs als de klant een veilig gevoel te geven wanneer de zonnepanelen geïnstalleerd worden.

“super snelle service”

Een zonnepanelen project in Roosendaal

Marjos, inwoner Roosendaal: “Via Google kwam ik snel uit bij Solar Op Maat. Binnen een dag na het invullen van het formulier online werd ik al gebeld. Daarna hebben we snel een afspraak gemaakt en kwam er een vriendelijke jongen langs om alles goed op te meten en door te spreken. Niet lang daarna werden de panelen geïnstalleerd, erg tevreden over de service!”

onze werkwijze

Om onze klanten in Roosendaal zo goed en efficiënt mogelijk te helpen, hanteren wij een vaste werkwijze. Benieuwd naar deze werkwijze? Hieronder wordt onze werkwijze uitgelegd.

1. Onze aanbieding

Je bent ons tegengekomen in je zoektocht naar een installateur voor zonnepanelen in Roosendaal. Dit kan zijn via Google, een bekende of social media. Indien je geïnteresseerd bent geraakt in onze service, kun je gemakkelijk en vrijblijvend een offerte opvragen. Hierbij kun je aangeven of je wilt dat wij langskomen om het pand te bekijken of dat je foto’s stuurt van het pand. Op die manier kunnen wij een goede inschatting maken van hoeveel zonnepanelen je nodig hebt, wat de beste installatie is en hoeveel uren wij nodig hebben om de panelen te installeren.

2. Akkoord op de offerte

Je hebt je persoonlijke offerte goed bekeken en bent akkoord met onze prijs en voorwaarden. Hier zijn wij uiteraard razend enthousiast over. Na akkoord kun je snel een telefoontje of e-mail verwachten met als doel het inplannen van een afspraak. In de meeste gevallen kunnen wij al binnen twee weken langskomen om je zonnepanelen installatie te laten installeren. Doe hier je voordeel mee!

3. Een goed begin is het halve werk: de werkvoorbereiding

Nadat de afspraak is ingepland, gaat de werkvoorbereider direct voor je aan de slag. Denk hierbij aan: het checken van de voorraad voor de te gebruiken zonnepanelen installatie, het bijbestellen van producten die niet op voorraad zijn en het maken van de planning- en een werkinstructie van de installateurs. Hierna is het project zo goed als voorbereid en kunnen de installateurs jouw zonnepanelen in Roosendaal gaan installeren.

4. Het is zover… De installatie van je zonnepanelen

Het begin van een lagere energierekening gaat vandaag van start. Onze installateurs komen namelijk bij jou langs om de zonnepanelen te installeren. Afhankelijk van de grootte van de klus zullen er 2 of 3 monteurs bij jou op de stoep staan. Er wordt kennisgemaakt en de hoofdmonteur loopt het installatieproces kort met je door. Daarna gaan onze monteurs aan de slag met jouw dak- en meterkast. Een kopje koffie wordt altijd gewaardeerd door de monteurs, maar een snelle en veilige installatie blijft de prioriteit. Na het testen van de installatie wordt er een opleverdocument getekend. Daarna, ben je officieel eigenaar van je eigen zonnepanelen installatie! Gefeliciteerd met je nieuwe zonnepanelen.

5. Installeren van de apps

Om inzicht te krijgen in de real time opbrengst van je zonnepanelen, kun je een app installeren. Je kunt je zonnepanelen systeem koppelen aan deze app. Hierbij kunnen wij je uiteraard ook, kosteloos helpen.

6. De facturatie

Hoe vervelend het ook is, na de installatie zullen de zonnepanelen betaald moeten worden. Hiervoor krijg je een duidelijke factuur van ons, met een ruime betalingstermijn. Neem gerust de tijd en wacht wellicht nog even tot je salaris binnen is, voor je ons betaald.

7. Service en onderhoud

Ook na het installeren van je zonnepanelen installatie, kun je altijd op ons rekenen. Wij helpen graag als er iets kapot gaat of wanneer je zonnepanelen schoongemaakt dienen te worden. Hiervoor kun je ook een contract afsluiten. Dan komen onze monteurs elk jaar langs om jouw zonnepanelen installatie schoon te houden, met als doel het garanderen van de hoogst mogelijke opbrengst van je zonnepanelen.

word jij ons volgende succesverhaal?

Vraag hieronder een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

type daken

Zonnepanelen plat dak

Zonnepanelen schuin dak

Zonnepanelen dakkapel

Zonnepanelen leien dak

Zonnepanelen op overkapping

Zonnepanelen in je tuin

werkgebieden

Etten-Leur

Bergen op Zoom

Zeeland