Solar Op Maat, jouw ultieme keuze voor zonnepanelen in Steenbergen

Bij Solar Op Maat bundelen ervaren installateurs en bekwame online marketeers hun krachten. Wij staan altijd paraat om je van advies te voorzien en hoogwaardige installaties te leveren. Of het nu gaat om een schuin dak, een plat dak, een particuliere woning of een zakelijk pand, wij draaien er onze hand niet voor om. Ons belangrijkste doel is het tevredenstellen van onze klanten!

Waarom Solar Op Maat?

Scherpe prijzen

Hoog rendement

Servicegericht

Kennis en kunde

Vrijblijvend advies

goedkope en groene energie opwekken
met jouw huis of bedrijfspand in steenbergen?

Laat zonnepanelen installeren!

Duurzaamheid is een belangrijk en actueel onderwerp. De vraag naar zonnepanelen is daardoor aanzienlijk toegenomen. Vooral met de stijgende energieprijzen wordt het plaatsen van zonnepanelen op jouw bedrijfspand of woning in Steenbergen steeds voordeliger. Het financiële rendement van zonnepanelen ligt al tussen de 10% en 14%, wat hoger is dan het rendement van een spaarrekening. Met de huidige hoge energieprijzen is dit rendement zelfs nog hoger. Binnen enkele jaren heb je je investering in zonnepanelen al terugverdiend en daarna wek je bijna kosteloos stroom op. Een ideale keuze voor de toekomst!

Een zonnepaneleninstallatie bestaat uit zonnepanelen, een omvormer, bevestigingsmaterialen, kabels en elektrische materialen voor de aansluiting op jouw woning of bedrijfspand in Steenbergen.

Bij Solar Op Maat adviseren we je graag over de mogelijkheden, overheidsregelingen, saldering en de terugverdientijd van jouw zonnepaneleninstallatie.

maatwerk en professionele installatie

Bij Solar Op Maat staat kwaliteit altijd centraal, en dit komt tot uiting in onze installaties, service en producten. Elk project is maatwerk, omdat we begrijpen dat iedere situatie uniek is. We onderzoeken daarom grondig wat de beste installatie is voor jouw specifieke behoeften. Als het gaat om producten, werken we uitsluitend met de beste merken zonnepanelen. Om de kwaliteit van onze service te waarborgen, hebben we een klantenservice die snel bereikbaar is en beschikt over deskundig personeel.

De kwaliteit van de installatie is een ander belangrijk aspect. Bijvoorbeeld, de juiste installatie van dakdoorvoeren is essentieel om lekkages en brandgevaar te voorkomen. Onze medewerkers zijn bekwaam en ervaren, waardoor ze dergelijke problemen kunnen voorkomen. Bovendien volgen onze monteurs een gestandaardiseerde werkwijze waarbij kwaliteit, veiligheid en efficiëntie op de eerste plaats staan. Ook voor gevelrenovaties of andere werkzaamheden aan je huis kun je bij ons terecht. Aarzel niet om naar de mogelijkheden te informeren!

Waarom zonnepanelen laten installeren in steenbergen?

Solar Op Maat heeft al veel klanten blij gemaakt in de gemeente Steenbergen. Deze klanten ervaren nu veel voordeel door het laten plaatsen van zonnepanelen. Hieronder vindt je een overzicht van de voordelen:

Verhoging van de waarde van je woning

Geen last meer van de stijgende energieprijzen

Aanzienlijk lagere energierekening

Toekomstbestendige groene energiebron

Beter energielabel van je woning

Mogelijkheid tot terug levering van stroom

Levensduur van minimaal 10 jaar en dit kan zelfs oplopen tot 30 jaar

Snel en gemakkelijk geïnstalleerd door vakkundige installateurs

Snelle terugverdientijd en een hoog financieel rendement

Weinig onderhoud en mogelijkheid tot onderhoudscontract

Over ons

Oprichter van een zonnepanelen bedrijf in Steenbergen

Hoi, Mijn naam is Wouter. Ik ben Solar Op Maat een aantal jaar geleden begonnen op een steenworp afstand van Steenbergen samen met mijn compagnon.

Sindsdien is het bedrijf verder gegroeid en bedienen wij nu klanten in heel West-Brabant en omstreken. Zo hebben wij al veel mooie projecten mogen doen voor zowel particulieren als bedrijven.

Gezondheid en veiligheid zijn twee hele belangrijke punten voor ons. Wij willen dat jij je 100% veilig voelt wanneer wij je zonnepanelen installeren op je dak.

“vriendelijk personeel en snel geïnstalleerd”

Zonnepanelen op een huis in Steenbergen


Leon, eigenaar van een woning, deelt zijn ervaring: “Ik zocht naar een lokale installateur voor zonnepanelen op mijn woning in Steenbergen. Via een bekende werd ik al snel gewezen op Solar Op Maat. Nadat ik akkoord had gegeven op de offerte, werden de panelen binnen een week geïnstalleerd. Ik ben ontzettend tevreden over zowel het product als de service!”

onze werkwijze

Om onze klanten in Steenbergen zo goed en efficiënt mogelijk te helpen, hanteren wij een vaste werkwijze. Benieuwd naar deze werkwijze? Hieronder wordt onze werkwijze uitgelegd.

1. Onze aanbieding

Je bent ons tegengekomen in je zoektocht naar een installateur voor zonnepanelen in Steenbergen. Dit kan zijn via Google, een bekende of social media. Indien je geïnteresseerd bent geraakt in onze service, kun je gemakkelijk en vrijblijvend een offerte opvragen. Hierbij kun je aangeven of je wilt dat wij langskomen om het pand te bekijken of dat je foto’s stuurt van het pand. Op die manier kunnen wij een goede inschatting maken van hoeveel zonnepanelen je nodig hebt, wat de beste installatie is en hoeveel uren wij nodig hebben om de panelen te installeren.

2. Akkoord op de offerte

Je hebt je persoonlijke offerte goed bekeken en bent akkoord met onze prijs en voorwaarden. Hier zijn wij uiteraard razend enthousiast over. Na akkoord kun je snel een telefoontje of e-mail verwachten met als doel het inplannen van een afspraak. In de meeste gevallen kunnen wij al binnen twee weken langskomen om je zonnepanelen installatie te laten installeren. Doe hier je voordeel mee!

3. Een goed begin is het halve werk: de werkvoorbereiding

Nadat de afspraak is ingepland, gaat de werkvoorbereider direct voor je aan de slag. Denk hierbij aan: het checken van de voorraad voor de te gebruiken zonnepanelen installatie, het bijbestellen van producten die niet op voorraad zijn en het maken van de planning- en een werkinstructie van de installateurs. Hierna is het project zo goed als voorbereid en kunnen de installateurs jouw zonnepanelen in Steenbergen gaan installeren.

4. Het is zover… De installatie van je zonnepanelen

Het begin van een lagere energierekening gaat vandaag van start. Onze installateurs komen namelijk bij jou langs om de zonnepanelen te installeren. Afhankelijk van de grootte van de klus zullen er 2 of 3 monteurs bij jou op de stoep staan. Er wordt kennisgemaakt en de hoofdmonteur loopt het installatieproces kort met je door. Daarna gaan onze monteurs aan de slag met jouw dak- en meterkast. Een kopje koffie wordt altijd gewaardeerd door de monteurs, maar een snelle en veilige installatie blijft de prioriteit. Na het testen van de installatie wordt er een opleverdocument getekend. Daarna, ben je officieel eigenaar van je eigen zonnepanelen installatie! Gefeliciteerd met je nieuwe zonnepanelen.

5. Installeren van de apps

Om inzicht te krijgen in de real time opbrengst van je zonnepanelen, kun je een app installeren. Je kunt je zonnepanelen systeem koppelen aan deze app. Hierbij kunnen wij je uiteraard ook, kosteloos helpen.

6. De facturatie

Hoe vervelend het ook is, na de installatie zullen de zonnepanelen betaald moeten worden. Hiervoor krijg je een duidelijke factuur van ons, met een ruime betalingstermijn. Neem gerust de tijd en wacht wellicht nog even tot je salaris binnen is, voor je ons betaald.

7. Service en onderhoud

Ook na het installeren van je zonnepanelen installatie, kun je altijd op ons rekenen. Wij helpen graag als er iets kapot gaat of wanneer je zonnepanelen schoongemaakt dienen te worden. Hiervoor kun je ook een contract afsluiten. Dan komen onze monteurs elk jaar langs om jouw zonnepanelen installatie schoon te houden, met als doel het garanderen van de hoogst mogelijke opbrengst van je zonnepanelen.

word jij ons volgende succesverhaal?

Vraag hieronder een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

type daken

Zonnepanelen plat dak

Zonnepanelen schuin dak

Zonnepanelen dakkapel

Zonnepanelen leien dak

Zonnepanelen op overkapping

Zonnepanelen in je tuin

werkgebieden

Etten-Leur

Bergen op Zoom

Zeeland